Første helgen

Heei!

Jeg storkoser meg her borte, og har vikelig blitt tatt godt i mot! Det er lett å snakke med alle, og de er virkelig interessert i å bli bedre kjent med meg og Norge. Jeg har kommet til en fantastisk familie, og er såå takknemlig for det! Vanligvis er det bare jeg, vertsforeldrene mine og Kerrigan (vsøs) som bor hjemme, men denne helgen har hele familien (vertsforeldre, vsøs og 2 vbrødre) bodd hos eldste vbror, Trevor. Det var fordi Kerrigan har spilt softballturnering i samme by hvor han bor, så vi sov der i helgen for å slippe å kjøre så mye. Det ga meg muligheten til å bli godt kjent med Trevor og Taylor også :-)

På lørdag, etter at Kerrigans lag røk ut av turneringen, dro vi på shopping for å kjøpe ting jeg trenger til skolen. Trodde jeg kom til en øde plass (noe jeg forsåvidt har..) men det er faktisk nokså gode shoppingmuligheter her. I tillegg er det kun 3 timer til Dallas, og 3 timer til Oklahoma City (eller The City som de kaller den her). Jeg vet at vi skal reise mye gjennom året, så det blir nok flere turer til både Dallas og The City.

Nå har jeg endelig fått pakket ut av kofferten. På torsdags kveld, alså kvelden jeg kom hit, var det ganske kaos. Baggasjen min kom ikke frem, og vi skulle opp tidlig neste morgen for å reise til Trevors. Bagasjen kom til huset midt på natten, så om morgen pakket jeg ut av bagasjen fra Norge, så pakket igjen for å dra til Trevors, og så pakket ut igjen da jeg kom til Trevors, og nå har jeg pakken ut fra helgen. Har endelig fått pakket ut alt, og rommet mitt ser såå fint ut! Har eget bad, og walk-in closet, haha :-D

På flyplassen. Vertsbror Taylor, vertsfar Terrey, meg og vertsmor Kerrey.

 

Min første amerikanske frokost, så amerikansk som du kan få det.  

Homerun på softballbanen.Bestilte nachos med ost, men vil heller si jeg fikk ost med nachos.. 

Søsteste lille hunden vår, Lillie.


Nå skal jeg gå å pakke sekken for første skoledag i morgen.Gru-gleder meg til det....
Snakkes!3 kommentarer

Julie

19.08.2013 kl.11:19

Lykke til på skolen :D

sofie

19.08.2013 kl.22:32

så søte de var som kom med skilt!

Christina

20.08.2013 kl.14:29

Kan du vise bilder av rommet? :--)

Skriv en ny kommentar

hits