School spirit og piknik

Hei!

Jeg får virkelig oppleve den amerikanske school spiriten for tiden! Det er snart homecoming, og i den sammenheng er det mange nominasjoner og forskjellige titler du kan få. Folk som vil bli president, visepresident, historian eller treasurer. Du kan også bli kåret til ting som "most likely to succeed", "most stylish" og "most school spirit." Jeg er nominert til "friendliest" blandt seniorene, haha! Tviler på at jeg vinner da, fordi i motsetning til meg, gjør folk en stooor innsats for å vinne. Det henger plakater overalt på skolen om at vi må stemme på dem, og folk går å smisker med hverandre for å samle flere stemmer. Skikkelig school spirit, eller hva?

Noe annet som er annerledes her, er at hver dag er det "daily announcement" på høytaleren. I starten av hver annonsering må alle reise seg, og rette blikket mot det amerikanske flagget som henger i klasserommet. Vi må holde hånden på hjertet og si "I pledge allegiance to the flag of United States of America and to the republic for which it stands, one nation under God, indivisible, with liberty and justice for all." 

I dag har jeg vært på piknik i parken! Det var sammen med alle AG klassene på skolen, og organisasjonen FFA (furture farmers of America.) Faget og organsiasjonen handler om alt landbruk, dyr osv.. Og siden jeg tar Animal Science ble jeg med :-)
Nå skal jeg snart legge meg, og sove skikkelig ut! Endelig helg :-DIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits