Til Tulsa i morgen!

Heei!

Har egentlig ikke så mye å blogge om, fordi dagene går mye i det samme. Våkner 6:30, går på baksetballtrening 07:30, skole fra 09-16, drar som regel på softballkamp eller trening etter skolen, går hjem og gjør eventuelle lekser, og legger i meg i 23-tiden. Men kommende uken er det masse kjekt som skjer! I morgen (mandag) skal jeg til Tulsa på Fair State Convention! Det er det samme fair-opplegget jeg var på tidligere, bare myyye større. Må stå opp 04:45, så kommer læreren min og plukker meg opp 04:15 for å kjøre meg til skolen hvor jeg møter resten av Animal Science klassen min. Må kjøre buss i 3.5 timer for å komme dit... Men gleder meg masse! Det skal være utstilling av masse forskjellige dyr, tivoli, forskjellige boder og så videre. Skal ta med kamera slik at jeg kan poste bilder på tirsdag :)

På torsdag skal jeg til Oklahoma City og se Lion King musikal med Choir-klassen, og neste lørdag skal jeg på homecoming på SouthEastern College! Så masse å se frem til denne uken. Kun to dager med skole, yayy


Kerrigan pitching på ein av de 10000 softballkampene jeg har vært på





Kjøre cabrioleten til grandpa her om dagen. Null tak, varm vind og høy musikk i 110 km/h på strake landeveier, heerlig følelse!


Skapet til meg og Kerrigan på skolen.. Litt fullt.


Faythe, Kerrigan og Baylee!

Må nesten legge om nå, om jeg skal klare å stå opp 04:45 i morgen tidlig... Snakkes!



3 kommentarer

solfrid tveita

30.09.2013 kl.18:06

Jo ,dette virker Amerikansk! Jeg gleder meg over at du trives så godt og at du får bli med på så mye.

sofie

30.09.2013 kl.18:52

når blir det kjøpt av homecoming kjolen ? gleder meg til å se!!! :D

Pappa

01.10.2013 kl.22:46

Hører at hele Amerika holder på å stanse grunnet budsjett-trøbbel. Merker du noe?

Skriv en ny kommentar

hits