3 stater på 2 uker

Hei!

Tiden går så fort her. Er allerede i midten av oktober, og jeg har vært her i over to måneder! Reiser nokk hjem igjen før jeg vet ordet av det... Ikke klar for det enda, hehe.

Som vanlig har det skjedd masse denne uken også. På tirsdag hadde vi forestilling med choir. Temaet var "decades" så vi sang og danset til musikk fra 50- 60- 70- og 80-tallet. Veldig kjekt! Følte jeg var med i Glee, haha. På torsdag dro jeg og Cameron tidlig fra skolen for å dra på footballkamp i Eufaula. Ja, her er footballkampene viktigere enn skolen. Vi kjørte 3 timer hver vei kun for å se en footballkamp. Men jeg og Cameron sov over i Eufaula da, i Camerons søsters lakehouse. Footballkampen var helt syk! I midten av kampen startet en slosskamp! Pluttselig klikket alle footballspillerne, og publikum hoppet over gjerdene og begynte å sloss på banen! Ble skikkelig gale når flere av guttene ble skadet, draktene ble revet opp, det var blod over alt og en av guttene mistet synes i ett par timer. Sykt av folk tar kampen så alvorlig, når det kun er high school football. 

På fredag feiret vi Kerrigans 16 års dag. Hadde cirka 30 stykker over her, både venner og familie. Jeg lærte å danse two-step dans, og line dans til country musikk. Haha skikkelig cowboy dans! Hadde det veldig kjekt da :-D Lørdag morgen gikk jeg og 70 andre personer 7 km for breast cancer awareness month. Vi samlet inn penger for å støtte forskningen for en kur mot brystkreft. Koselig og sosial måte å støtte kampen mot kreft på.

Bildene ble veldig små, vet ikke hva som skjedde med dem.. Noen bilder fra forestillingen: 


Kerrigans bursdag:Vmor, Kerrigan, meg og Nana:

De to neste ukene er hektiske! Skal bare 4 dager på skolen for to uker! På torsdag reiser vi til Missouri. Der skal vi på musikal, i en fornøyelsespark, og masse annet kjekt. Kommer hjem søndags kveld, skole på mandag, og så på tirsdag igjen reiser vi til Tennessee og Kentucky! Skal først på countrymusic konsert i Nashville, TN, og så drar vi til Louisville, KY, for FFA national convention. Det blir 3 stater på 2 uker! Gleder meg såå masse :-D Skal ta masse bilder som jeg har poste når jeg kommer hjem, søndag 3 november. 

Snakkes!4 kommentarer

sofie

21.10.2013 kl.21:57

ser ukene er mye mer anderleses en her hjemme! skulle ønske vi gjorde så mye kjekt! :D haha, forventer en skypedate 3.nov altså :*

Bente

22.10.2013 kl.08:34

Det høres ut som om du har det kjekt Hannah. Aldri feil med litt honky tonk :-)

solfrid tveita

23.10.2013 kl.22:21

Maken til aktivitet! Du har ikke tid til å savne noen her hjemme. Men det skal du vite,vi savne deg.

Thea og Julie og Kari Tone

26.10.2013 kl.21:59

Fin blogg :D

Skriv en ny kommentar

hits