Thanksgiving og hunting season

Hei!

Hele denne uken har jeg Thanksgiving break, eller som folk liker å kaller det her; hunting season. Butikkene er stengt, skolen er stengt, det er ingen biler på veiene og ingen mennesker i gatene, fordi alle er på jakt. Haha, velkommen til Valliant, Oklahoma! 

I dag drar vi til hytta for 5 dager for å feire Thanksgiving og for å jakte. Gleder meg masse til å oppleve thanksgiving for første gang! Vi får besøk av masse familie og venner, og vi skal spise kalkun til vi sprekker. De 4 andre dagene på hytta skal vi bruke på å jakte, regner jeg med, haha. 

Forrige helg var "opening weekend" for hunting season. Jeg og vertsøsten bestemte oss for å gå på jakt, jeg for første gang, og hun for første gang alene. I det vi går ut av hytten ser vi et rådyr springe vekk. Vi går i 5 minuter til og ser et annet. Vi blir såå gira og setter oss ned ved et tre. Etter vi har sittet der i ca 5 minutter ser vi pluttselig en svæær bukk bak et tre. Vsøs gjør klart geværet, og sikter på bukken. Pluttselig begynner den å gå mot oss. Vi blir enda mer gira, og nervøse, haha. Slik gikk samtalen vår:

Meg: It's moving towards up! It's getting closer!

Kerrigan: Hold on.

Meg: Hurry, it's right there!

Kerrigan trykker på avbryteren. *klikk*. Bukken springer vekk.

Meg: Was that it? Did you miss?

Kerrigan: Uhm, I forgot to load my gun.

Jepp, hun glemte å lade geværet. Vi hadde DEN gode muligheten til å skyte en svær bukk på vår første jakt helt alene, og så glemmer hun noe så dumt som å lade det. Haha, var såå kijipt ettersom vi ikke så noen flere resten av den kvelden.. Menmen håper vi skyter noe i løpet av de neste dagene :-)Nå må jeg gå og pakke, snakkes senere!Én kommentar

sofie

27.11.2013 kl.09:26

hahahahahah! håper dere får noe neste gang da!

Skriv en ny kommentar

hits