Country music

Jeg er hekta.. ♥

 

All Over The Road - Easton Corbin

 

Night train - Jason Aldean

 

 Mine Would Be You - Blake Shelton

 

Little Bit Of Everything - Keith Urban 

 

Up All Night - Jon Pardi 

 

It Goes Like This - Thomas Rhett

 

Drunk Last Night - Eli Young Band 

 

That's My Kind Of Night - Luke Bryan

 

Crash My Party - Luke Bryan

 

All Over the Road - Easton Corbin

 

Raised On It - Sam Hunt 

 

Chillin' It - Cole Swindell 

 

Aw Naw - Chris Young 

 

Stay - Florida Georgia Line 

 

Hey Girl - Billy Currington


3 kommentarer

Tur til Texas

Hallo!

Har skikkelig bloggmotivasjon for tiden, så må bare blogge så lenge det varer. Haha! Forrige uke var jeg med Cameron og familien hennes til Midland, Texas. Kjørte 9 timer hver vei, noe som ikke føles så langt ut lengre. Er jo på lange bilturer her hele tiden jo! Opplevde masse på de få dagene jeg var der. Første kvelden var jeg og Cameron på en drive-in kino. Det var akkuratt som på Grease! Satt i bilen forran en stor skjerm, og så tuner du lyden inn på radioen. Jeg skulle ønske det var varmere ute, slik at vi kunne ha sittet på taket på bilen. Neste dag var i i barndomshjemmet til President George W. Bush! Var ganske tilfeldig at vi endte opp der, ettersom vi bare følge noen skilt vi tilfeldigvis kjørte forbi. Det var hjemmet til 2 presidenter, 2 govenører og én first lady. Vi fikk gå inn i huset og hadde en guide som viste oss rundt i de forskjellige rommene. Ganske interessant å høre på alt han hadde å fortelle. Og siste dagen kjørte vi til New Mexico! Så nå kan jeg krysse av enda en stat på listen min, hehe. Der gikk vi 700 feet under bakken, i noen svære grotter.
Barndomshjemmet til President George W. Bush og George H. Bush!


Hagen deres.


Taxas er paddeflatt.


I ørkenen i New Mexico!


Inngangen til grotten, haha!


Inne i grotten. 


Nydelig himmel!!

Hadde noen fantastiske dager i Texas, sammen med en av mine beste venner her borte :-)


2 kommentarer

Tusen takk 2013

Nå er 2013 over, og 2014 er godt i gang. Når jeg ser tilbake på 2013 innser jeg hvor utrolig heldig jeg er som får oppleve alt jeg gjør. I løpet av året har jeg vært i London, Frankrike, to vennineturer til Oslo, jeg har også flyttet til USA og vært i hele 10 stater. Jeg har vært på Justin Bieber konsert, blitt nominert til homecoming queen, vært på Rangers game, flere slalomturer, vært i ørkenen og sett frihetgudinnen. Dette er bare noen av høydepunktene gjennom året mitt. 

Jeg husker da jeg først fikk vertfamilie i lille Valliant med kun 1000 innbyggere. Jeg var usikker på om jeg fikk oppleve Amerika på en så liten plass som dette. Nå har jeg innsett at det ikke er hvor du er som har noe å si, med hvem du er med. Jeg har reist og opplevd mye i 2013, men hva som virkelig betyr noe er alle menneskene jeg har brukt tid med, både nordmenn og amerikanere. Jeg har fått så utrolig mange gode venner i 2013, og det er de som har gjort året så bra. 


Et av de siste bildene jeg tok i 2013.

I USA møter jeg nye mennesker nesten hver dag. Jeg har fått ny familie, nye venner, nye bekjente og nye naboer, og samtidig har jeg alle de gode og gamle hjemme. Jeg er så utrolig takknemlig for alle jeg får møte, og alle som var med på å gjøre 2013 til det beste året så langt <3


2 kommentarerHer kan du følge mitt år som utvekslingselev i Oklahoma, 2013/14.hits