Fin fredag

Hei!

Dagen startet med egg og bacon til frokost! Veldig amerikansk, og jeg klager ikke :-) Etterpå dro vi til en skog og så på hvordan de hugget trær og lastet dem på lastebilen. Kult å se hvordan en traktor med en stor sag forran bare kjører rett i treet, og velter det på lasteplanet! Jeg og Kerrigan fikk også kjøre den ene traktoren. Haha var såå gøy! Så dro jeg hjem og var hjemme alene i et par timer. Slappet av ved bassenget i 35 grader(!!) og gjorde litt lekser. Klokken 3 dro vi å så på Kerrigans softballgame. Det er softballsesong nå, så det er derfor vi er på kamper hele tiden. Etter kampen var slutt kom Cameron å hentet meg og Kerrigan og vi dro til campingvognen hennes, rett ved en innsjø. Har vært en fantastisk dag :-DNå skal jeg spies litt norsk melkesjokolade ♥ ♥ snakkes


3 kommentarer

School spirit og piknik

Hei!

Jeg får virkelig oppleve den amerikanske school spiriten for tiden! Det er snart homecoming, og i den sammenheng er det mange nominasjoner og forskjellige titler du kan få. Folk som vil bli president, visepresident, historian eller treasurer. Du kan også bli kåret til ting som "most likely to succeed", "most stylish" og "most school spirit." Jeg er nominert til "friendliest" blandt seniorene, haha! Tviler på at jeg vinner da, fordi i motsetning til meg, gjør folk en stooor innsats for å vinne. Det henger plakater overalt på skolen om at vi må stemme på dem, og folk går å smisker med hverandre for å samle flere stemmer. Skikkelig school spirit, eller hva?

Noe annet som er annerledes her, er at hver dag er det "daily announcement" på høytaleren. I starten av hver annonsering må alle reise seg, og rette blikket mot det amerikanske flagget som henger i klasserommet. Vi må holde hånden på hjertet og si "I pledge allegiance to the flag of United States of America and to the republic for which it stands, one nation under God, indivisible, with liberty and justice for all." 

I dag har jeg vært på piknik i parken! Det var sammen med alle AG klassene på skolen, og organisasjonen FFA (furture farmers of America.) Faget og organsiasjonen handler om alt landbruk, dyr osv.. Og siden jeg tar Animal Science ble jeg med :-)
Nå skal jeg snart legge meg, og sove skikkelig ut! Endelig helg :-D


Ingen kommentarer

fun times
3 kommentarer

Timeplanen min

Hei!

Etter å ha vært utallige ganger inne hos rådgiveren, og endret timeplanen min 4 ganger, ser den nå slik ut:

1) Basketball
2) English 4
3) Economics
4) World history
5) Choir
6) Animal Science
7) Math calculus

Vi har den samme timeplanen hver dag, 4 dager i uken :-)


6 kommentarer

Gårsdagens

Hei!

Her er noen bilder fra i går :-)


Fine huset jeg bor i!


Flink hund veltet søppelspannet.


Se gresshoppen i nebbet!


Kjørte denne til butikken! Hahah


På kvelden var jeg, Kerrigan og Cameron på kino! Så Mortal Instruments.

Nå skal jeg ut å bade i bassenget, snakkesss


3 kommentarer

Fullført første uken på high school

Heia!

Da var første uken på Valliant High School fullført! (Vi har fri hver fredag!!!). Den har vært hard, men også veldig kjekk! Vanskelig når alt er på engelsk, sliter spesielt med psykologien.. Når ikke en gang amerikanerene forstår innholdet, er det hvertfall vanskelig for meg som må forstå det på andre-språket mitt.

I kveld har jeg vært på mitt første footballgame! Følte jeg var med i en film eller noe, haha. Amerikansk fotball, speakere, cheerleadere++ Etter fotballkampen dro jeg og noen jenter til Sonic og spiste. Det er en drive-in fastfood resturang, hvor du parkerer, tar bestillingen i bilen, og får maten levert til bilen. Late amerikanere, ass.

Tok manikyr i går :-D

Hovedinngangen til gymsalen og auditoriet på skolen.

Schoolspirit plakater som henger rundt på skolen


Kampen i dag
Skal bli flinkere å blogge fra nå av.... lover....


3 kommentarer

Første helgen

Heei!

Jeg storkoser meg her borte, og har vikelig blitt tatt godt i mot! Det er lett å snakke med alle, og de er virkelig interessert i å bli bedre kjent med meg og Norge. Jeg har kommet til en fantastisk familie, og er såå takknemlig for det! Vanligvis er det bare jeg, vertsforeldrene mine og Kerrigan (vsøs) som bor hjemme, men denne helgen har hele familien (vertsforeldre, vsøs og 2 vbrødre) bodd hos eldste vbror, Trevor. Det var fordi Kerrigan har spilt softballturnering i samme by hvor han bor, så vi sov der i helgen for å slippe å kjøre så mye. Det ga meg muligheten til å bli godt kjent med Trevor og Taylor også :-)

På lørdag, etter at Kerrigans lag røk ut av turneringen, dro vi på shopping for å kjøpe ting jeg trenger til skolen. Trodde jeg kom til en øde plass (noe jeg forsåvidt har..) men det er faktisk nokså gode shoppingmuligheter her. I tillegg er det kun 3 timer til Dallas, og 3 timer til Oklahoma City (eller The City som de kaller den her). Jeg vet at vi skal reise mye gjennom året, så det blir nok flere turer til både Dallas og The City.

Nå har jeg endelig fått pakket ut av kofferten. På torsdags kveld, alså kvelden jeg kom hit, var det ganske kaos. Baggasjen min kom ikke frem, og vi skulle opp tidlig neste morgen for å reise til Trevors. Bagasjen kom til huset midt på natten, så om morgen pakket jeg ut av bagasjen fra Norge, så pakket igjen for å dra til Trevors, og så pakket ut igjen da jeg kom til Trevors, og nå har jeg pakken ut fra helgen. Har endelig fått pakket ut alt, og rommet mitt ser såå fint ut! Har eget bad, og walk-in closet, haha :-D

På flyplassen. Vertsbror Taylor, vertsfar Terrey, meg og vertsmor Kerrey.

 

Min første amerikanske frokost, så amerikansk som du kan få det.  

Homerun på softballbanen.Bestilte nachos med ost, men vil heller si jeg fikk ost med nachos.. 

Søsteste lille hunden vår, Lillie.


Nå skal jeg gå å pakke sekken for første skoledag i morgen.Gru-gleder meg til det....
Snakkes!


3 kommentarer

NYC: dag 2

Hei!

Nå sitter jeg på flyplassen i Dallas, Texas. Har flydd fra New York, til North Carolina, til Texas, og nå gjenstår bare det siste flyet som tar meg til vertfamilien. Er veldig nervøs, men gleder meg også masse! Men tilbake til hva dette innlegget skulle handle om, nemlig gårsdagen: NEW YORK dag 2 :-D

Det var samme opplegg som dag 1, først sightseeing og så shopping! Vi så blant annet World Trade Center, Frihetsgudinnen, China Town og Little Italy. Etterpå var i og handlet i Soho, i butikker som Victoria´s secret, Brandy Melville og Forever 21. Dag 2 var aboslutt min favorittdag!

World Trade Center

Vi tok en båt for å se Frihetsgudinnen

Meg og Elise ♥

Meg og Lotte forran Brooklyn Brigde

Cindy og Sebastian fra Danmark

Time Square!!


Sonia og Hanna fra Sverige, Emilie og Elise fra Norge

Cindy, Christopher og Sebastian

Meg og Cindy på båten for å se Frihetgudinnen. New York i bakgrunnen

Hele gjengen forran Brooklyn Bridge

Times Square.. igjen
Nå må jeg rekke flyet, snakkessss


2 kommentarerHer kan du følge mitt år som utvekslingselev i Oklahoma, 2013/14.hits