Thanksgiving og hunting season

Hei!

Hele denne uken har jeg Thanksgiving break, eller som folk liker å kaller det her; hunting season. Butikkene er stengt, skolen er stengt, det er ingen biler på veiene og ingen mennesker i gatene, fordi alle er på jakt. Haha, velkommen til Valliant, Oklahoma! 

I dag drar vi til hytta for 5 dager for å feire Thanksgiving og for å jakte. Gleder meg masse til å oppleve thanksgiving for første gang! Vi får besøk av masse familie og venner, og vi skal spise kalkun til vi sprekker. De 4 andre dagene på hytta skal vi bruke på å jakte, regner jeg med, haha. 

Forrige helg var "opening weekend" for hunting season. Jeg og vertsøsten bestemte oss for å gå på jakt, jeg for første gang, og hun for første gang alene. I det vi går ut av hytten ser vi et rådyr springe vekk. Vi går i 5 minuter til og ser et annet. Vi blir såå gira og setter oss ned ved et tre. Etter vi har sittet der i ca 5 minutter ser vi pluttselig en svæær bukk bak et tre. Vsøs gjør klart geværet, og sikter på bukken. Pluttselig begynner den å gå mot oss. Vi blir enda mer gira, og nervøse, haha. Slik gikk samtalen vår:

Meg: It's moving towards up! It's getting closer!

Kerrigan: Hold on.

Meg: Hurry, it's right there!

Kerrigan trykker på avbryteren. *klikk*. Bukken springer vekk.

Meg: Was that it? Did you miss?

Kerrigan: Uhm, I forgot to load my gun.

Jepp, hun glemte å lade geværet. Vi hadde DEN gode muligheten til å skyte en svær bukk på vår første jakt helt alene, og så glemmer hun noe så dumt som å lade det. Haha, var såå kijipt ettersom vi ikke så noen flere resten av den kvelden.. Menmen håper vi skyter noe i løpet av de neste dagene :-)Nå må jeg gå og pakke, snakkes senere!


Én kommentar

Sesongens siste amerikansk football kamp

Hei!

Er allerede 2 uker siden, men tenkte jeg kunne poste bilder fra årets siste football kamp:


Ashton, Taylor, Devin, Austin og Antwan.


Alle senior guttene linet opp.


Triste senior gutter som nettopp har spilt deres siste kamp noen sinne...Amerikansk fotball har blitt min favoritt sport her borte! Alle er så engasjerne, og det er såå mye kjekkere en "norsk fotball", håndball, og de sportene vi har hjemme. Forsto ingenting i starten, men etter å ha sett mange kamper på TV og live så kan jeg de fleste reglene nå. Har vært og sett på så mange footballkamper jeg har hatt mulighet til, og kjørte til og med 6 timer i bilen kun for å se denne siste kampen. VAR SÅ VERDT DET! Storkoser meg på hver kamp, med cheerleadere, maskoter, band og football <3 Trist det er over.. Det var spesielt trist for alle senior guttene, ettersom det var deres siste kamp noensinne... Menmen, gleder meg til profisjonell football og Super Bowl i vinter :-D

Snakkes senere :-)


Ingen kommentarer

7 stater på 7 dager

På syv dager var jeg i Oklahoma, Missouri, Texas, Arkanas, Tennessee, Kentucky og Indiana! Vi var først en helg i Branson, Missouri med vertsfamilien, vertsbesteforeldrene og vertstante og onkel! Vi var i en fornøyelsespark, på to forestillinger, kjørte go-kart, zip-linet og masse annet kjekt. Branson er en by pakket med ting å gjøre, så vårt mål var å gjøre så mye som mulig på 4 dager. Hadde det såå gøy den helgen!

Tirsdagen etter dro jeg, 8 andre elever, og 2 lærere til Kentucky for å delta på National FFA Convention. Det er en stooooor samling for alle "Future Farmers of America." Vi var innom Memphis, Nashville, Louisville og andre kjente Amerikanske byer. Jeg opplevde så masse på den turen. Vi var på Louisville Slugger Museum, som er et museum hvor du kan se hvordan se lager baseball balltre for profisjonelle baseball spillere. I Nashville, verdens countryhovedstad, var vi på en country konsert på Grand Ole Opry! Og på halloween var jeg i et haunted house, i et ekte, forlatt, mentalt sykehus. Bygningen er kåret til Amerikas topp 10 mest hjemsøkte bygninger. Har aldri vært så redd før.....

Vertsfamilien min i fornøyelsesparken, Silver Dollar City.


Meg, vmor og vtante på en berg-og-dal-bane.

Mississippi river og Memphis


Alle elevene fra Valliant i våre "official FFA dresses."


Det var 3 samlinger med 50.000 mennesker på hver. Alså 150.000 medlemmer var der til sammen! Alle har på seg "official dress"!


Kamren, Kalin, Kerrigan og Riley.

Verdens størte balltre på Louisville Slugger Museum.


Hadde det så mye gøy med denne gjengen!


Downtown Nashville!


Country konsert på Grand Ole Opry i Nashville! Var ulike artister der, og dette er Dustin Lynch.


Berry Gibbs!! Fyren som synger "Staying Alive." Vi hadde backstagepasses, så vi fikk så bak scenen og hilse på han!


Meg og vertssøster på Grand Ole Opry.

To fantastiske turer! :-D


4 kommentarerHer kan du følge mitt år som utvekslingselev i Oklahoma, 2013/14.hits